Παρασκευή 07 Οκτώβριος 2005
Παρασκευή 07/10/2005 - 06:02:11
Έκδοση για εκτύπωση  Δημιουργία PDF αρχείου απο την είδηση αυτή   
Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων : Παρασκευή 7/10/05
Συντάκτης siderman στο Τοπικά : Ειδήσεις
Ημερίδα για την εξορυκτική δραστηριότητα της Δυτικής Μακεδονίας

Ημερίδα με θέμα "Εξορυκτική δραστηριότητα Δυτικής Μακεδονίας", διοργανώνει σήμερα ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης. Κατά την διάρκεια των εργασιών της ημερίδας που θα ξεκινήσουν στις 9:30 το πρωί θα αναπτυχθούν εισηγήσεις - ομιλίες που θα αφορούν στο πώς έχει συμβάλει η εξορυκτική δραστηριότητα στην ανάπτυξη της περιφέρειας, αλλά και στην βιώσιμη ανάπτυξη. Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν οι υπουργοί Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας και Μακεδονίας - Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης.

Το ΚΚΕ για την συνένωση των Δήμων Κοζάνης-Ελίμειας

Η συνένωση των δήμων Κοζάνης και Ελίμειας δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, τα προβλήματα θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο, όσο θα εφαρμόζεται η πολιτική που τα δημιουργεί. Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ με αφορμή το ενδεχόμενο της συνένωσης του δήμου Κοζάνης με το δήμο Ελίμειας, αλλά και άλλων μικρότερων δήμων σε μεγαλύτερους. Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει ότι η αντιλαϊκή πολιτική που ασκούν τόσο η πλειοψηφία του δήμου Κοζάνης, όσο και του δήμου Ελίμειας πειθαρχώντας στις “Ευρωπαϊκές” πολιτικές των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχουν βάλει στόχο την τσέπη και τα δικαιώματα των δημοτών.

Κέντρο Υποδοχής Επενδυτών Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης

Χίλιες τριακόσιες πενηντα-οχτώ (1.358) υπηρεσίες υποστήριξης και διευκόλυνσης σε υποθέσεις αδειοδότησης και ίδρυσης επιχειρήσεων καθώς και πληροφόρησης για τις δυνατότητες χρηματοδότησης από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους τόσο σε ενεργούς επιχειρηματίες όσο και σε νέους επενδυτές, προσέφερε το Κέντρο Υποδοχής Επενδυτών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης κατά την διάρκεια της διετούς λειτουργίας του, όπου απευθύνθηκαν σε αυτό περισσότεροι από 800 ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κέντρου Υποδοχής Επενδυτών. Από το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών ποσοστό 45,36% αφορούσε υπηρεσίες πληροφόρησης για προγράμματα χρηματοδότησης, ποσοστό 37,64% σχετίζονταν με τις διαδικασίες ίδρυσης και αδειοδότησης μιας επιχείρησης, ενώ 17% έδωσε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις.

Σύλλογος Υπαλλήλων Νοσοκομείου Κοζάνης για νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου

Η έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης βοηθά στην αποσυμφόρηση του παλαιού Νοσοκομείου, αλλά δεν επιλύει πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης. Κυριότερα προβλήματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου είναι η έλλειψη προσωπικού και η λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου χωρίς άδεια λειτουργίας και πιστοποιήσεις καταλληλότητας. Τα προβλήματα θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου που θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι. Νωρίτερα, και στις 12 το μεσημέρι, θα παραχωρήσει η Διοίκηση του Συλλόγου συνέντευξη τύπου στην αίθουσα της ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Θηροφυλάκιο στο Δήμο Καμβουνίων

Παραχωρήθηκε Δημοτική έκταση από τον Δήμο Καμβουνίων για κατασκευή θηροφυλακίου στον κυνηγητικό σύλλογο Ελάτης "Διάνα". Ο κυνηγετικός σύλλογος που αποτελείται από 360 μέλη δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή. Το θηροφυλάκιο κρίθηκε χώρος απαραίτητος για τους κυνηγούς, τους φύλακες καθώς και χώρος που θα εξυπηρετεί και την πυροσβεστική την περίοδο του καλοκαιριού, αυτό τόνισε ο πρόεδρος του κυνηγητικού συλλόγου "ΔΙΑΝΑ" κ. Ανδρέας Γρίβας ο οποίος μίλησε στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας. Ο σύλλογος διαθέτει επίσης και δική του στέγη η οποία βρίσκεται στο Δασονομείο Σερβίων. Την περίοδο αυτή επισκέπτονται για κυνήγι την περιοχή κυνηγοί από όλη την Ελλάδα ενώ τα θηράματα που υπάρχουν είναι αγριογούρουνα λαγοί και πέρδικες.

Εθελοντική αιμοδοσία στα Σέρβια και Λιβαδερό

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει αύριο Σάββατο ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Περιφέρειας Σερβίων. Μονάδα αιμοληψίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, θα βρίσκεται από τις 9 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων.
Την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει στο Λιβαδερό, ο Πολιτιστικός και ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Λιβαδερού. Μονάδα αιμοληψίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας θα βρίσκεται αύριο Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο Αγροτικό Ιατρείο Λιβαδερού.

Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Δρεπάνου Κοζάνης

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Δρεπάνου Κοζάνης.

Παραδοσιακό γλέντι

Παραδοσιακό γλέντι με τον Θύμιο Γκογκίδη, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης "Οι Μακεδνοί" σήμερα (Παρασκευή) το βράδυ στο οικογενειακό κέντρο "Ακρίτας" στα Αλωνάκια Κοζάνης.

Συναυλία jazz και rock μουσικής στην Κοζάνη

Συναυλία jazz και rock μουσικής διοργανώνει η θεατρική ομάδα "Οχληροί" σήμερα Παρασκευή στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του θεατροδρομίου που βρίσκεται στο δρόμο για την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Κοζάνης - πρώην ΥΕΒ. Στην συναυλία συμμετέχουν οι Χριστόφορος Ελευθεριάδης, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Κίτσιος, Φώτης Βακουφτής και ο Κώστας Αθανασιάδης.

Πηγή:www.ert.gr
Σχόλια : 0, Bookmarks:           
Λέξεις Κλειδιά : κοζάνη, kozani, Φωτογραφίες κοζάνης,ΚΟΖΑΝΙ, αποκριές, αποκριά, αποκρια, καρναβαλι, τει, Τ.Ε.Ι. , Δυτική Μακεδονία,west macedonia, ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, kozanis


Η εκδοτική ομάδα του giapraki.com δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και τις απόψεις που μπορεί να εκφράζουν τα
μέλη του. Κάθε ένας είναι υπεύθυνος του λόγου του. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την
ομάδα συντάξης του Giapraki.com στο info@giapraki.com

Κανόνες Λειτουργίας του Forum, Πολιτική Απορρήτου
Χρόνος παραγωγής σελίδας: 0.1794 δευτερόλεπτα, 0.0909 απο το χρόνο αυτό για SQL queries. DB queries: 48.