Κυριακή 27/02/2011 - 14:59:48
Έκδοση για εκτύπωση  LAN_NEWS_24   
Το giapraki.com κλείνει... το giapraki.gr έρχεται
Συντάκτης mmingos στο Giapraki.com
Όχι δεν είναι κάποια φάρσα η αστείο. Λόγω περιορισμών που έχουμε αυτή τη στιγμή στο ηλεκτρονικό μας portal, αρκετά πράγματα έχουν μείνει πίσω. Έτσι αποφασίσαμε να σταματήσουμε την λειτουργία του giapraki.com και να δημιουργήσουμε ένα νέο Site εξ'αρχής. Σε νέο σύστημα που θα μας επιτρέπει να χτίσουμε περισσότερα πράγματα. Έτσι λοιπόν θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα giapraki.gr για να κάνουμε αυτή τη μετάβαση. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια και είμαστε online στο giapraki.gr. Έχει μεταφερθεί η βάση των χρηστών του giapraki.com στο giapraki.gr (έτσι υποτίθεται οτι θα μπορείτε να μπείτε με τον παλαιό σας κωδικά) και σας περιμένουμε εκεί.

Σταδιακά μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα κλείσουν όλες οι περιοχές του forum του giapraki.com ενώ ζητούμε την κατανόηση σας και την στήριξη σας. Σας παροτρύνουμε πλέον σιγά σιγά στο νέο giapraki.gr να δοκιμάσετε να κάνετε Login για να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα με τους κωδικούς σας.

Μα εμείς συνηθίσαμε στο Giapraki.com , το giapraki.gr έχει πολλά διαφορετικά πράγματα, τι θα κάνουμε ?

Δυστυχώς και για εμάς τους διαχειριστές η μετάβαση δεν ήταν εύκολη αλλά ήταν μονόδρομος. Ή θα βλέπαμε το αγαπημένο μας site να συνεχίζει να έχει άλυτα προβλήματα και ο κόσμος να παραπονιέται χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ή έπρεπε να αποφασίσουμε να αλλάξουμε σύστημα και να αρχίσουμε απο την αρχή με πολλές αλλαγές. Αποφασίσαμε το δεύτερο και ελπίζουμε να μας βοηθήσετε με λίγη υπομονή να προσαρμοστούμε στο νέο μας σπίτι. Θέλουμε την συμπαράσταση σας σε αυτήν την κίνηση.

Δεν μπορώ να μπώ στο Giapraki.gr !

Στείλτε μας ένα e-mail στο info©giapraki.gr ή στο info©giapraki.com, απο το e-mail το οποίο χρησιμοποιήσατε κατα την εγγραφή σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Δεν έχει παιχνίδια το giapraki.gr ?'

Ελπίζουμε γρήγορα να βρούμε μια πλατφόρμα για τα παιχνίδια στο giapraki.gr. Μέχρι τότε θα παίζουμε παιχνίδια στο giapraki.com.

Δεν έχει φώτο album το giapraki.gr ?

Το παλαιό μας φωτο album παρουσίασε κάποια προβλήματα τελευταία. Προσπαθούμε να το μεταφέρουμε μέσα στο giapraki.gr για να αποκατασταθεί.

Το giapraki.com θα κλείσει ?

Όχι. Η ύλη το giapraki.com θα παραμείνει ώς έχει. Όμως δεν θα δημοσιεύονται πλέον ειδήσεις και το forum θα κλειδώσει ούτως ώστε να προωθήσουμε τη δουλειά μας στο giapraki.gr.

Σχόλια : 2, Bookmarks:           

Πρέπει να έχετε κάνει είσοδο στο Site για να κάνετε σχόλια. Αν δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος κάντε κλικ εδώ για εγγραφή
Λέξεις Κλειδιά : κοζάνη, kozani, Φωτογραφίες κοζάνης,ΚΟΖΑΝΙ, αποκριές, αποκριά, αποκρια, καρναβαλι, τει, Τ.Ε.Ι. , Δυτική Μακεδονία,west macedonia, ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, kozanis


Η εκδοτική ομάδα του giapraki.com δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και τις απόψεις που μπορεί να εκφράζουν τα
μέλη του. Κάθε ένας είναι υπεύθυνος του λόγου του. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την
ομάδα συντάξης του Giapraki.com στο info@giapraki.com

Κανόνες Λειτουργίας του Forum, Πολιτική Απορρήτου
Χρόνος παραγωγής σελίδας: 0.0493 δευτερόλεπτα, 0.0084 απο το χρόνο αυτό για SQL queries. DB queries: 31.